Купівля букета з польвих квітів у Львові
|
|
thahan138 | Дата: П'ятниця, 07.10.2022, 20:42:08 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Проверенные
Статус:
| Привіт всім! Моя дружина дуже любить букет з польових квітів, і я думаю їй зробити романтичний вечір з даними квітами. Порадьте мені інтернет-магазин квітів, де можна купити такий букет.
|
|
| |
misterbicips | Дата: П'ятниця, 07.10.2022, 20:45:37 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Статус:
| Доброго вечора! Я також люблю свою дружину радувати квітами, і часто без особливих причин, просто щоб вона раділа. В цьому мені вже не раз допомагає інтернет-магазин квітів, де доставка упродовж години, до самих дверей)
|
|
| |
thahan138 | Дата: П'ятниця, 07.10.2022, 20:48:56 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
Статус:
| Я передивився багато магазинів з квітами, і польових на жаль так і не знайшов, а дружина їх так любить, що інші варіанти я не розглядаю( Підкажи мені, в якому інтернет-магазині ти купуєш квіти у Львові?
|
|
| |
misterbicips | Дата: П'ятниця, 07.10.2022, 21:03:06 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
Статус:
| В магазині квітів Квітна https://kvitna.ua/collection/field-bouquets є всі квіти які тільки можуть бути, і в тому числі польові. Готових букетів в магазині біля 1000, кожен являється дизайнерською роботою, тому видно наскільки він індивідуальний. Я тобі хотів би порадити Букет «Квіти поля», який складається з таких квітів як: Танацетум, Аммі, Еустома, Діантус. Квіти в біло - зелених тонах, і квіти реально пахнуть полем, у мене одразу асоціація з дитинством.
В магазині є дуже крута фішка, це Онлайн вітрина з відео до кожного букету, що особисто мені допомагає з вибором, оскільки можна роздивитись букет з усіх сторін. Доставка працює цілодобово, і доставляють квіти в усі куточки Львова, упродовж години після замовлення. Букет доставляють в такому ж вигляді як і зображений він на фото, в інтернет-магазині. В разі якщо ти не зможеш сам визначитись, тобі допоможуть в самому магазині, і без букета ти точно не залишишся. Оскільки у Львові це є найкращий квітковий магазин.
|
|
| |
sotnychenkov | Дата: Вівторок, 17.01.2023, 12:28:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Статус:
| Зараз великий вибір магазинів, де можна придбати квіти. Мені подобається магазин https://dicentra.ua/ Тут є хороший асортимент, можливість оставки по вказаній адресі. Також флористи вміло роблять свою роботу, а ще можна спробувати оформити все онлайн, що дуже зручно.
|
|
| |
YanaM | Дата: Четвер, 07.11.2024, 11:42:12 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Статус:
| Польові квіти, на мою думку, дуже щирий спосіб висловити свої почуття!
|
|
| |