Проблеми з уроками
|
|
martaser | Дата: П'ятниця, 13.11.2020, 11:56:06 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| У нас зараз проблеми з уроками. Син почав хворіти і вже третю неділю не відвідує школу. А уроки то треба робити, бо 3 клас. особливо проблеми по математиці... Порадьте як бути - самим пояснювати як знаєм чи може вже чекати і просити вчительку?
Повідомлення відредагував martaser - П'ятниця, 13.11.2020, 11:57:27 |
|
| |
klmihas | Дата: П'ятниця, 13.11.2020, 12:03:37 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Статус:
| Ну так сідайте поряд з ним і пояснюйте якщо можете. Не бачу проблеми. Третій клас -там не не складні завдання. Просто треба вміти донести до дитини інформацію.
|
|
| |
Иркут | Дата: П'ятниця, 13.11.2020, 12:10:33 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус:
| У мене проблеми нема - старша донька допомагає меншій. А я раніше допомагав старшій) Так що вчіть уроки разом з дітьми.
Повідомлення відредагував Иркут - П'ятниця, 13.11.2020, 12:12:37 |
|
| |
lana-svetina | Дата: П'ятниця, 13.11.2020, 12:34:30 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Статус:
| Думаю, що зараз це проблема номер один у всіх батьків, бо діти в школу то ходять, но ні. А вчити уроки потрібно і інколи доводиться самим батькам виконувати роботу вчителя. Якщо чогось не знаєте- читайте підручник. До речі, хто у вас автор математики? Якщо Гісь, то можете перевіряти свої знання і зхнання дитини по ГДЗ з математики 3 клас https://onegdz.com/3-klas....ma.html Там є відповідді, інколи і саме рішення.
|
|
| |
markakolld | Дата: Понеділок, 07.12.2020, 07:03:06 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Статус:
| Конечно, стоит самостоятельно объяснять, что надо выполнять уроки и стремиться получить образование. Сейчас ты никому не нужен будешь без знаний и работу сложно будет найти...
|
|
| |
loiujlmkl | Дата: Понеділок, 07.12.2020, 07:31:39 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
Статус:
| Как я вас понимаю( У моего сына после дистанционного обучения начались большие проблемы с алгеброй. Летом занимались с репетитором, но сын отказался, для него оказалась большая нагрузка, пришлось смириться. Выполняем сейчас вместе алгебру по решебнику https://resheba.top/algebra-8-klass-arefeva В нем указан не только правильный ответ, но расписано каждое действие. А так приносил бы одни двойки, ведь я тоже не сильна в этом предмете.
|
|
| |