базальтова вата
|
|
netrebkotrs | Дата: Понеділок, 20.01.2020, 18:29:55 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Проверенные
Статус:
| Привіт, форум. Хтось використовував у будівництві базальтову вату, як утеплювач? Як вона в роботі надійна? Нам її радять використати для утеплення горища, точніше колишнє горище, а вже нині манстарда.
|
|
| |
pavel_kupriy | Дата: Понеділок, 20.01.2020, 18:31:48 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Статус:
| Ми мінеральну вату купували коли утеплювали підлогу першого поверху нашої дачі, результат як на мене позитивний, в кімнатах набагато тепліше стало і з підвалу більше холодом не тягне. Ще один момент - пароізоляційна плівка, я її теж використовував.
|
|
| |
netrebkotrs | Дата: Понеділок, 20.01.2020, 18:32:32 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Статус:
| Ну якщо у вас з підвалу холод більше не йде, то для утеплення мансардного поверху повинно точно підійти, бо в нас и сам дах під профнастилом теж утпелений. До речі а де його вигідніше брати, у звичайному магазині чи в інтернеті.
|
|
| |
anatoliy_zalohs | Дата: Понеділок, 20.01.2020, 18:34:26 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Статус:
| Тут ви знаєте, треба дивитися по цінах, у деяких випадках можна і в будівельних супермаркетах непогано закупитися, але то не точно, як кажуть. Я купував минеральну базальтову вату у інтернет-магазин Пан Тепло , на той момент там були найоптимальніші ціни, зайдіть гляньте.
|
|
| |
akimenkostpn | Дата: Понеділок, 20.01.2020, 18:36:58 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Статус:
| Я чув про цей утеплювач, моя дружина полюбляє дивитися передачі про ремонт і будівництво, там часто цю вату використовують, особливо коли горища утеплюють, але сам ще не працював з цим матеріалом.
|
|
| |
malenabridan | Дата: Вівторок, 16.11.2021, 14:31:05 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус:
| 9
|
|
| |