[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Мазепа  
Труднощі з алгеброю у дитини
karinokДата: П'ятниця, 02.08.2024, 14:26:57 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Дочка пішла в 9 клас. Але в неї труднощі з таким предметом, як алгебра. Отримали вже підручники, хочу трішки їй допомогти -порозв"язувати завдання наперед з нею. А чи є відповіді до цих завдань? В підручнику щось не знайшла -автор Тарасенкова.

klmihasДата: П'ятниця, 02.08.2024, 14:30:38 | Повідомлення # 2
Сержант
Я б вам радив найняти репетитора. Ще є місяць часу до початку занять і дитину можуть трішки підготувати, підтягнути з цього предмету. Ви так якісно цього не зробите.

Повідомлення відредагував klmihas - П'ятниця, 02.08.2024, 14:31:02

ludposkaДата: П'ятниця, 02.08.2024, 14:35:23 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Цитата klmihas ()
Я б вам радив найняти репетитора. Ще є місяць часу до початку занять і дитину можуть трішки підготувати, підтягнути з цього предмету. Ви так якісно цього не зробите.
Згідна з цією порадою. Але зараз вже важко знайти віконечка у репетиторів-знаю, бо шукали теж. То у хорошого вчителя вже все зайнято. Якщо знайдете-добре, ні-пробуйте самі трішки займатись. А щоб пепевірити чи правильно розв"язуєте зхавдання, то є для цього відповіді по Алгебрі 9 клас  підручник Тарасенкова https://4book.org/gdz-res....va-2017 Не переживайте, якщо щось буде не зрозуміло-відьмітьте це і потім дитина у вчительки перепитає, хай не соромиться просити про допомогу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: