Душевая система
|
|
larivaleri | Дата: Понеділок, 18.01.2021, 15:02:34 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Проверенные
Статус:
| Мы делаем ремонт в ванной комнате и хотим установить душевую систему, но многие магазины в Украине, в связи с коронавирусом просто закрыты. Может подскажите, где можно приобрести эту систему. Не хочется затягивать с ремонтом.
|
|
| |
alexbordug11 | Дата: Понеділок, 18.01.2021, 16:52:07 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Статус:
| Вы хотите купить душевую колонну наподобие такой https://olsanitary.com.ua/g84304563-dushevye-kolonny-sistemy Если да, то купить ее можно в интернет-магазине O&L. Я сам у них заказывал и могу сказать, что всем остался очень доволен - доступная цена, отличное качество и быстрая доставка по всей Украине
|
|
| |
Sergey0571 | Дата: Неділя, 18.08.2024, 23:32:35 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Хочу себе в ванную поставить гидробокс. Где купить хороший, не подскажете?
|
|
| |
ludmilaivanisova95 | Дата: Понеділок, 19.08.2024, 08:15:24 | Повідомлення # 4 |
Майор
Статус:
| Для мене стало справжнім задоволенням покупка гідромасажного боксу в магазині Truber.com.ua Сайт запропонував широкий вибір моделей, і я вибрав бокс з функцією гідромасажу та регульованими форсунками. Це додало до мого щоденного догляду елемент розкоші і комфорту. Бокс виготовлений з якісних матеріалів, легко монтується і має продуманий дизайн. Установка була простою завдяки зрозумілій інструкції і повному комплекту кріплень. Доставка була швидкою, товар прибув в ідеальному стані. Я вражений рівнем сервісу та якістю продукції Truber і буду звертатися до цього магазину знову.
|
|
| |