Як зареєструвати підприємця?
|
|
karinok | Дата: Вівторок, 17.10.2023, 21:27:00 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Проверенные
Статус:
| Хочу бізнес почати-торгівля різними товарами. Але потрібно зареєструватись як підприємець. Підкажіть чи можна це швидко зробити і з чого починати?
|
|
| |
Vetalinka | Дата: Вівторок, 17.10.2023, 21:36:19 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Статус:
| Не дуже влучний час для початку бізнесу. Але пробуйте. Ви зверніться у відділення податкової служби-вони вам підкажуть куди йти і з чого варто починати . Здається зараз ЦНАП цим займається.
|
|
| |
ludposka | Дата: Вівторок, 17.10.2023, 21:41:41 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Статус:
| В кожному місті є спеціальна реєстраційна служба. Туди можна звертатись. А ще, нібито, можна це зробити через Дію. Поцікавтесь- якщо вона у вас встановлена, то там повинна бути інфа.
|
|
| |
klmihas | Дата: Вівторок, 17.10.2023, 21:47:06 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Статус:
| Є кілька варіантів як зареєструвати підприємця в Україні https://notarius-ua.top/yak-zareyestruvaty-fop-v-ukrayini/ Ви можете вибрати той, який для вас буде найзручнішим. Можна зробити також оформлення ФОП і через нотаріуса. Це коли ви не знаєте як це зробити самостійно або переживаєте, що щось зробите не так.
Повідомлення відредагував klmihas - Вівторок, 17.10.2023, 21:52:18 |
|
| |
eldekod1234 | Дата: Вівторок, 16.01.2024, 17:40:45 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Статус:
| Всіх вітаю, друзі. karinok, це чудова ідея. На мою думку, відкрити бізнес - найкраще рішення в цей час крутих можливостей. Згодні зі мною? До речі, найактуальнішу мегакорисну інформацію я читаю тут https://leadpanda.media/ua/blog-cat/targeting/ В мене склалася думка, що дана компанія всіма силами підтримує та сприяє формуванню майбутнього. Мене просто вражає те, що вони допомагають всім бажаючим знайомитися з такою новою сферою, як арбітраж трафіку. Я, до речі, тепер знаю, що таке таргетинг. А ви?
|
|
| |
nnsmfl | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 19:18:03 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
Статус:
|
|
|
| |