хто робить замовлення на ebay?
|
|
Tamara | Дата: Субота, 18.05.2024, 11:29:18 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус:
| дівчатка, привіт!) хто робить замовлення на ebay? як Ви перевіряєте продавців? дуже хочу зробити замовлення, але продавець мені здається дуже сумнівним. діліться свої досвідом, будь ласка)
|
|
| |
Sergey0571 | Дата: П'ятниця, 18.10.2024, 08:20:10 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Статус:
| Эта статья настоящая находка для всех, кто любит делать покупки онлайн. Особенно, если вас интересует доставка с Ебей Каждый раз, когда я захожу на эту платформу, меня поражает, сколько всего интересного можно найти. Я, например, недавно купил несколько стильных аксессуаров и остался в полном восторге от их качества. Статья прекрасно объясняет, как легко и быстро сделать заказ, даже если ты находишься в Украине. Мне особенно понравилась информация о Meest Shopping, который упрощает процесс доставки. Это просто гениально! Если вы еще не знакомы с «Ебей», обязательно попробуйте – уверен, вы не пожалеете и найдете что-то, что украсит вашу жизнь!
|
|
| |
Irena | Дата: Субота, 16.11.2024, 15:04:09 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Привіт, дівчатка! Я часто замовляю на eBay, і теж спочатку мала сумніви. Ось кілька порад, як я перевіряю продавців: Рейтинг і відгуки: Звертаю увагу на рейтинг продавця — чим він вищий (близький до 100%), тим краще. Також читаю відгуки покупців, особливо негативні, щоб зрозуміти, які були проблеми. Кількість продажів: Важливо подивитися на кількість успішних угод — якщо продавець новий або має дуже мало продажів, я намагаюся уникати таких. Опис товару і фото: Перевіряю детальний опис і фото товару. Якщо фото виглядають дуже загальними або їх явно "позичили" з іншого джерела, це червоний прапорець. Політика повернень: Переконуюсь, що є можливість повернути товар, якщо щось не підійде. Спілкування з продавцем: Якщо маю сумніви, пишу продавцю уточнювальні запитання. Якщо відповідає швидко і адекватно, це хороший знак. Я завжди намагаюся вибирати продавців, у яких позитивних відгуків більше 95%, і ще не було проблем. Сподіваюсь, що ці поради допоможуть тобі зробити замовлення з більшим спокоєм!
|
|
| |