замовлення на ebay
|
|
Tonya | Дата: П'ятниця, 03.05.2024, 22:34:54 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус:
| дівчатка, привіт!) хто робить замовлення на ebay? як Ви перевіряєте продавців? дуже хочу зробити замовлення, але продавець мені здається дуже сумнівним. діліться свої досвідом, будь ласка)
|
|
| |
Irena | Дата: Четвер, 06.06.2024, 22:12:00 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Статус:
| Привіт!) Я роблю замовлення на eBay і перевіряю продавців, зокрема, за допомогою оцінок і відгуків від інших покупців. Якщо ви сумніваєтеся щодо продавця, можете переглянути його рейтинг, кількість позитивних відгуків та тривалість його роботи на платформі. Також рекомендую звернути увагу на політику повернення товару та способи оплати. Якщо вам цікаво дізнатися більше про те, як зробити замовлення з eBay в Україні, перегляньте цю статтю:https://megazakaz.com/ua....krajinu Сподіваюся, це буде корисно для вас!
|
|
| |
Irena | Дата: Середа, 26.06.2024, 14:46:52 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Привіт!) Дякую за корисні поради щодо замовлення на eBay! Це справді важливо мати на увазі рейтинг продавця, відгуки та умови повернення товару. Якщо виникнуть питання або потрібна додаткова інформація про замовлення з eBay, я зверну увагу на статтю, яку ви порекомендували. Дякую ще раз і успішних покупок на eBay!
|
|
| |
Margo11 | Дата: Неділя, 04.08.2024, 12:11:23 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Статус:
| Привіт, дівчатка! Я також часто роблю замовлення на eBay і знаю, як важливо перевірити продавців перед покупкою. Щоб не потрапити на неприємності, я завжди перевіряю рейтинг та відгуки про продавця. Також корисно звернути увагу на кількість проданих товарів та деталі в описі товару. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як перевірити продавця на eBay, рекомендую прочитати цю статтю: https://megazakaz.com/ua....na-ebay. Там є багато корисних порад і рекомендацій. Сподіваюся, це допоможе вам зробити безпечне і вигідне замовлення!
|
|
| |