AleX_Stasiuk | Дата: Четвер, 04.04.2024, 15:17:39 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус:
| Як ви знаете світ автомобілів постійно змінюється і я знайшов джерело що допомагає мені бути в курсі цих змін. У розділі "Автоновини світу та України" я знайшов огляди найбільш футуристичних автомобільних технологій, новини про надзвичайні моделі авто, рейтинги та огляди ринків автопродажу - https://news-auto.com.ua/ Завдяки цьому джерелу я завжди у курсі найсвіжіших автомобільних тренів.
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: П'ятниця, Вчера, 08:32:06 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| Дуже радий, що є така важлива тематика для розмови, адже зараз дуже важливо читати й дізнаватися про всі новини, адже на сьогоднішній день вони складають більшу частину нашого життя. Саме тому, як на мене, потрібно мати у себе якісний новинний портал, який буде надавати актуальні та перевірені новини. Мені в цьому плані пощастило, адже завдяки йому, я завжди в курсі новин технологічних, новин крипти, штучного інтелекту, а так само, що не менш важливо, новин про видатних діячів сфери криптовалют. Зовсім нещодавно прочитав статтю про криптовалютних китів, як саме вони впливають на ринок та його динамік, дуже крута та необхідна до читання стаття. Таким чином, завдяки тому, що я завжди перебуваю в інформаційному ресурсі, я чітко знаю і розумію всі зміни, які відбуваються. Плюс до цього, мене тішить той факт, що я можу дізнаватися і новини інших сфер діяльності, які демонструють загальну картину того, що відбувається, що дає мені більш об'єктивно дивитися на ситуацію.
|
|
| |