[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
хтось уже співпрацював із цією компанією?
Margo11Дата: Неділя, 22.12.2024, 22:56:17 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт! Планую відкрити власну аптеку і зараз шукаю інформацію про отримання ліцензії та всі юридичні нюанси. Натрапила на сайт de-jure.ua і уважно вивчила матеріали, які там представлені. Стаття про медичне право (https://de-jure.ua/medicinskoe-pravo) справляє гарне враження і викликає довіру завдяки чітко викладеній інформації. Думаю звернутися до них за консультацією. Можливо, хтось уже співпрацював із цією компанією? Поділіться своїм досвідом або порадами, буду дуже вдячна!

IrenaДата: Середа, 25.12.2024, 16:15:52 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт!
Я свого часу отримувала юридичний супровід у схожому питанні й ділилася досвідом із колегами. Ось кілька моментів, які можуть допомогти:
  • Що сподобалося в De-Jure.ua
    • Чіткість пояснень: вони докладно роз’яснюють процедуру отримання ліцензії на аптеку.
    • Професіоналізм у медичному праві: посилаються на Постанову КМУ № 929 (30.11.2016) щодо ліцензійних умов для аптечної діяльності, тому видно, що орієнтуються в законодавстві.
    • Зрозумілий формат співпраці: пропонують супровід від початку оформлення документів до моменту отримання ліцензії.

• Можливі нюанси
    • Додаткові витрати: обговорюйте зразу перелік послуг і вартість консультацій.
    • Погодження плану аптеки: варто переконатися, що вам можуть допомогти й у питаннях санітарних норм та вимог до приміщення.

• Корисна порада
    • Зверніть увагу, що окрім ліцензії, важливо дотримуватися ДБН та галузевих наказів МОЗ. Про основні вимоги можна почитати також у Наказі МОЗ № 494 (31.03.2021), де описані загальні вимоги до закладів охорони здоров’я і аптечних пунктів.

Якщо ж вирішите звернутися до De-Jure.ua чи будь-якої іншої компанії, заздалегідь уточнюйте усі деталі договору та спектр послуг.
    Успіхів із відкриттям аптеки!
  •  
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: