Зрение
|
|
batagpavel | Дата: Середа, 09.12.2020, 22:08:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| Хочу проверить зрение, к кому обратиться?
|
|
| |
mrmeepfoxis | Дата: П'ятниця, 11.12.2020, 00:43:36 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Статус:
| Я ребенка водила в офтальмологию Визиум. Она работает в Киеве, Днепре, Краматорске и Северодонецке. Если у вас есть возможность ее посетить, то советую там и провести диагностику. Мы сейчас проходим лечение миопии http://visium.com.ua/lecheniye_blizorukosti/ Резульатты уже есть, хотя с начала курса прошло всего пару месяцев.
|
|
| |
hofmanndastin | Дата: П'ятниця, 11.12.2020, 20:27:50 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус:
| Сейчас очень много рекламы офтальмологических клиник, но далеко не все могут профессионально подойти к решению вопроса. Когда мне понадобился совет специалиста, мне подруга посоветовала очень хорошую клиника современной офтальмологии https://glazgo.com.ua/ . Отличные условия обслуживания, находят подход к каждому пациенту. Для них нет не разрешенных проблем.
|
|
| |
marinastep12 | Дата: П'ятниця, 15.01.2021, 23:39:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Статус:
| Всем привет. Тоже начало падать зрение. Ходила в https://www.visiobud.com/ . Провели компьютерную диагностику и вывили спазм сосуда. Назначили специальные упражнения и капли. Спустя несколько дней все прошло. Очень довольна осталась визитом. Они и операции делают какие-то, все это на сайте можно посмотреть.
|
|
| |
yliiss2095 | Дата: П'ятниця, 02.04.2021, 12:51:59 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Статус:
| У мене теж дуже різко впав зір, тому що я нещодавно перейшла на нову роботу і тут весь час сиджу за комп’ютером. Так що вирішила звернутися у цю клініку, тому що чула про них дуже гарні відгуки, навіть те, що у них є операція катаракти В результаті лікарю вдалося продіагностувати мій зір і він виписав мені лікування. Уже бачу позитивні зміни, тому дуже задоволена якістю обслуговування і раджу вам!
|
|
| |
Irena | Дата: Вівторок, 06.04.2021, 10:30:59 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Статус:
| Сходите в обычную государственную клинику. Там вам бесплатно проверят зрение. Оборудование маловероятно, что будет современным, но просто проверить зрение смогут. Если нужны будут дополнительные исследования, вам о них скажут. Не затягивайте с этим и если вы молодой, стоит и ребёнка привести с собой, поскольку часто это бывает наследственно.
|
|
| |
Lisa5720 | Дата: Четвер, 06.05.2021, 10:13:30 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Статус:
| Цитата Irena ( ) Сходите в обычную государственную клинику. Я бы не советовала, поскольку за проверку зрения нужно платить и не все обследования, которые вы оплачиваете, вам сделают. Тут нужно смотреть по отзывам. Иногда, можно найти дешевле и качественнее услуги в пределах одного города. В маленьких городках, правда проблема сложнее.
|
|
| |
obogadko | Дата: Неділя, 23.05.2021, 10:24:12 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус:
| к окулисту, логично же
|
|
| |
flanginnga | Дата: Четвер, 27.05.2021, 20:30:33 | Повідомлення # 9 |
Рядовой
Статус:
| Окулист врач есть такой
|
|
| |
kovalchyknadiaa | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 16:47:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус:
| ))))) До окуліста... Хоча можете звернутися на екстрасенса
|
|
| |
Irena | Дата: Середа, 10.08.2022, 09:39:10 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Статус:
| привет, когда я поняла, что у меня начало падать зрение, а глаза начали быстро уставать, то я обратилась в эту клинику https://onclinic.ua/ru/poltava/services/oftalmologiya
окулист понял, что у меня синдром сухого глаза и назначил капли, зрение быстро пришло в норму.
Повідомлення відредагував Irena - Середа, 10.08.2022, 09:40:14 |
|
| |
vchornous1 | Дата: Субота, 29.06.2024, 10:33:14 | Повідомлення # 12 |
Подполковник
Статус:
| Привіт! Потрібна порада щодо лікування зору у дітей. Хто знає хорошу клініку або спеціаліста в Україні? Моя дитина почала скаржитися на проблеми з зором, і я хотіла б знайти надійне місце для діагностики та лікування. Буду вдячна за будь-які рекомендації!
|
|
| |
aiaibraimova | Дата: Субота, 29.06.2024, 10:48:01 | Повідомлення # 13 |
Полковник
Статус:
| Цитата vchornous1 ( ) Привіт! Потрібна порада щодо лікування зору у дітей. Хто знає хорошу клініку або спеціаліста в Україні? Моя дитина почала скаржитися на проблеми з зором, і я хотіла б знайти надійне місце для діагностики та лікування. Буду вдячна за будь-які рекомендації! Доброго дня! Ми також пройшли через це і можу з власного досвіду рекомендувати увагу на Подільський центр зору, вони пропонують апаратне лікування зору у дітей . В них є спеціалізований відділ для лікування зору у дітей. Моя дитина проходила там обстеження і лікування, і ми залишилися дуже задоволені. Сучасне обладнання, кваліфіковані лікарі та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сподіваюся, це допоможе вам знайти необхідну допомогу!
|
|
| |
DiamovaAnna | Дата: Середа, 18.09.2024, 08:39:04 | Повідомлення # 14 |
Полковник
Статус:
| Рефракційна лінзектомія — це сучасний метод корекції зору. Багато хто чув позитивні відгуки про цю процедуру в клініці klinika.ua , про яку йдеться. Це варто обговорити з лікарем, а також ознайомитись з інформацією на сайті.
Повідомлення відредагував DiamovaAnna - Середа, 18.09.2024, 08:39:35 |
|
| |
toxaprivet123 | Дата: Понеділок, 23.09.2024, 15:03:09 | Повідомлення # 15 |
Рядовой
Статус:
| drftyuikj btgverv fdgverb db fethbfdbgvefdrwgvs
|
|
| |