Біль у спині
|
|
Medvedn | Дата: Середа, 02.12.2020, 17:13:01 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| Останнім часом у мене стали сильнішати болі у спині. Ніякі мазі та компреси не допомагають. До лікаря йти не хочу, адже самі розумієте теперішню ситуацію. Можливо хтось може підказати методи полегшення болю у спині?
|
|
| |
Chek | Дата: Середа, 02.12.2020, 17:32:26 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Статус:
| Причин виникнення такого болю може бути кілька, і тут без консультації лікаря не обійтися. Ви можете просто зателефонувати і він вам скаже, що робити. Однак діагностика по телефону не на стільки точна, як огляд. Томи ви можете самостійно спробувати полегшити свій стан. Наприклад, якщо у вас поганий матрац - це може бути причиною такого болю. Купіть собі ортопедичний матрац тут. Моделі від компанії Неолюкс задовольнять навіть самого вибагливого покупця.
|
|
| |
Vivaro | Дата: Середа, 02.12.2020, 17:38:45 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус:
| Я з таким не жартував, коронавірус ще хто його знає скільки буде. Що ви не будете йти в лікарню? Якщо дотримуватися правил, можна уникнути зараження. Так що думайте.
|
|
| |
frollovayana | Дата: П'ятниця, 04.12.2020, 11:38:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус:
| Мне помог остеопат.
|
|
| |
Tonya | Дата: Понеділок, 14.12.2020, 17:00:46 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Статус:
| У меня подруга когда-то очень давно каталась с горки на санках и сильно стукнулась копчиком. Теперь боли в спине постоянные, нужно идти к травматологу-ортопеду https://onclinic.ua/dnepropetrovsk/services/traumatology. Я думаю без врача лучше ничего не назначать самому себе.
|
|
| |
komarroman85 | Дата: Четвер, 21.01.2021, 21:15:58 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Статус:
| Мне помог избавиться от болей в спине Биляк Степан Степанович https://bilyak.com.ua/founders/ из частной клиники в Ужгороде. Эксперт лапароскопических та эндоскопических операций, имеет за плечами 16 лет практики и стажировки в ведущих иностранных медицинских центрах. Рекомендую.
|
|
| |
jody_jod | Дата: П'ятниця, 29.01.2021, 09:12:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
Статус:
| Я тоже вот мучаюсь сильно с болями уже перепробовал многое и не могу понять что с этим делать.(
|
|
| |
tolikchapov | Дата: Субота, 30.01.2021, 08:25:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
Статус:
| Ой, понимаю вас. Сам вот мучался с этим уже не один месяц то вечные боли в ногах, то в спине. Вот недавно мне посоветовали отличный гель для наружного применения Диклофенак. Можешь почитать к нему инструкцию здесь https://rx.ua/ru/info/diklofenak-gel .Гель при нанесении впитывается не сразу, а постепенно и действовать начинает где-то в течение часа. Не дорогое и эффективное средство, которое в нужное время стало для меня палочкой-выручалочкой.
Повідомлення відредагував tolikchapov - Субота, 30.01.2021, 08:26:35 |
|
| |