Етикетки на пляшки
|
|
toxaprivet123 | Дата: Вівторок, 24.09.2024, 12:36:56 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| Яскраві та інформативні етикетки на пляшки для води та алкогольних напоїв допоможуть виділити вашу продукцію на магазинній полиці та привернути увагу покупців, але я так і не зміг виділити для себе платформу на якій я зможу це реалізувати, можливо ви зверталися до сайту етикеток для пляшок, що спеціалізуються в роздруківці, і зможете мені щось порекомендувати?
|
|
| |
katanamen29 | Дата: Вівторок, 24.09.2024, 16:58:54 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Статус:
| Такі наклейки також використовують винороби-аматори для маркування домашньої алкогольної продукції. Крім того, ви можете замовити друк унікальних ярличків щоб підготувати незвичайний подарунок рідним або колегам.На сайті є друк етикеток для пляшок https://hotprint.ua/uk/production/tags-and-labels/bottle-labels можна замовити сухі та самоклейні етикетки на скляні та пластикові пляшки з різних видів паперу або плівки. Вибір матеріалу, розмір і форма наліпок підбирається залежно від матеріалу, з якого виготовлена ємність, і її габаритів.
|
|
| |
zazajoj789 | Дата: Середа, 25.09.2024, 13:37:44 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Статус:
| Я думаю цим можна зайнятися самостійно оскільки у нас зараз є дуже потужний інструмент такий як інтернет оскільки в ньому можна знайти макети а також ідеї для реалізації вашої наклейки для пляшки думаю ви самостійно зможете впоратися з цим завданням оскільки воно Вам не складе труднощів якщо ви творча людина
|
|
| |