[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Біоімплантінг
IrenaДата: Неділя, 01.09.2024, 20:35:57 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт!
Хто робив біоімплантінг? У якій клініці ви робили? Поділіться контактами хорошої клініки.
Дякую.

Margo11Дата: Понеділок, 30.09.2024, 22:54:24 | Повідомлення # 2
Полковник
Привіт! Я теж цікавлюся біоімплантингом і було б цікаво почути досвід тих, хто вже проходив цю процедуру. Дуже важливо зрозуміти, які клініки дійсно забезпечують якісний результат і хороший догляд під час відновлення. Якщо хтось уже робив біоімплантинг, буду рада, якщо поділитеся інформацією, як усе проходило, скільки часу зайняло відновлення, і як ви задоволені результатом. Такі відгуки дуже допомагають підготуватися і вирішити, чи варто робити цю процедуру. Дякую всім, хто поділиться своїм досвідом!

TonyaДата: Понеділок, 21.10.2024, 22:49:24 | Повідомлення # 3
Полковник
Нагороди: 1
Привіт! Робила біоімплантинг у клініці Віртус, і залишилася дуже задоволена результатом. Лікарі тут справжні професіонали, уважно ставляться до кожного пацієнта, а сама процедура пройшла комфортно. Якщо цікавить більше деталей, ось посилання на їхній сайт: https://virtus.ua/plasticheskaya-hirurgiya/bioimplanting

TamaraДата: Вівторок, 29.10.2024, 13:36:17 | Повідомлення # 4
Полковник
Привіт! Я якраз сама задумуюсь про біоімплантінг і зараз активно вивчаю цю тему. Переглядаю відгуки про різні клініки, читаю про досвід інших людей. З того, що я зрозуміла, дуже важливо обирати клініку з досвідченими фахівцями та перевірену репутацію, адже від цього залежить не тільки результат, але й безпека процедури.
Мені здається, що це гарна процедура, якщо ти хочеш природно покращити свою зовнішність. Ще не вирішила остаточно, але якщо наважусь, обов’язково поділюсь своїм досвідом!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: