[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Хто вже здійснював процедуру імплантації зубів?
Margo11Дата: Субота, 31.08.2024, 13:18:43 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Хто вже здійснював процедуру імплантації зубів?
розкажіть про Ваш досвід:)

IrenaДата: Понеділок, 02.09.2024, 09:51:31 | Повідомлення # 2
Полковник
Нагороди: 0
Привіт! Я нещодавно проходила операцію з імплантації зубів у клініці SiriusDent, і хочу поділитися своїм досвідом. Спочатку дуже хвилювалася, але в клініці мені надали кваліфіковану допомогу і провели все на найвищому рівні. Весь процес, від консультації до завершення операції, був дуже комфортним. Лікарі професійні, уважні, і я повністю задоволена результатом. Зуби виглядають ідеально, ніякого дискомфорту після операції не було. Якщо ви розглядаєте імплантацію, рекомендую звернутися до SiriusDent. Більше інформації про імплантацію можна знайти на їхньому сайті:https://siriusdentclinic.com/implantation-2

TonyaДата: Субота, 28.09.2024, 21:13:53 | Повідомлення # 3
Полковник
Нагороди: 1
Привіт! Я зараз пройшла процедуру імплантації зуба, і загалом все було позитивно. Спочатку було троїх страшно, я не знав, чого очікувати, але сам процес виявився менш болючим, ніж я сама уявляла. Спочатку мені вставили імплантат, після чого перевірили кілька людей, щоб добре прижитися. Цей період був найкращим. Незвично зауважити, що болі після операції були незначними, і навіть за кілька днів я відчула себе нормально. Після встановлення коронки зуба спостерігаються і природні функції. Найголовніше - знайти хорошу клініку і доставлене лікування, тоді все пройде гладко.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: