Irena | Дата: Четвер, 01.08.2024, 10:37:00 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус:
| Привіт. У кого був періодонтит? Поділіться контактами хорошого стоматолога в Одесі. Дуже важливо знайти фахівця, який зможе якісно й ефективно впоратися з цією проблемою. Буду вдячний за будь-які рекомендації та поради. Дякую!
|
|
| |
Margo11 | Дата: Субота, 31.08.2024, 13:17:24 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Статус:
| Привіт! У мене теж був періодонтит, і я довго шукала хорошого стоматолога в Одесі. Хочу порекомендувати клініку "Сіріус". У них працюють справжні професіонали, які знають, як ефективно боротися з цією проблемою. Я лікувалася там і залишилася дуже задоволена результатом. Більше про періодонтит і методи його лікування можна почитати тут:https://siriusdentclinic.com/blog/periodontitis Сподіваюсь, це допоможе вам знайти потрібного фахівця!
|
|
| |
Tamara | Дата: Неділя, 29.09.2024, 14:42:30 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Привіт! Розумію, що знайти хорошого стоматолога для лікування періодонтиту дуже важливо, особливо коли мова йде про такий серйозний стан. Особисто я раджу звертатися до стоматологів, які спеціалізуються на ендодонтії, тобто лікуванні кореневих каналів. Це гарантує, що лікар має потрібний досвід і обладнання для вирішення подібних проблем. Ще одне, на що варто звернути увагу, — це відгуки пацієнтів. Перевіряйте форуми, соціальні мережі або сайти стоматологічних клінік, щоб побачити реальні відгуки від людей, які вже проходили подібне лікування. Також не соромтеся запитувати у друзів або знайомих — рекомендації людей, яким ви довіряєте, часто виявляються найкращими. Удачі в пошуку, і сподіваюсь, що ви знайдете лікаря, який допоможе вам впоратися з цією проблемою швидко та ефективно!
|
|
| |