хочу встановити СЕС у себе в приватному будинку
|
|
Tonya | Дата: П'ятниця, 02.08.2024, 21:14:36 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус:
| привіт. хочу встановити СЕС у себе в приватному будинку. підкажіть, хто встановлював цього року? як отримати дозвіл на СЕС (сонячну електростанцію) в Україні? порекомендуйте надійних підрядників, які все роблять під ключ. дякую!
|
|
| |
Irena | Дата: Середа, 04.09.2024, 15:18:16 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Статус:
| Привіт! Чудове рішення щодо встановлення СЕС у приватному будинку! Щодо отримання дозволу на сонячну електростанцію в Україні, раджу ознайомитися з цією статтею: https://generacia.energy/zelenyj....ukraini. У ній детально розписані всі кроки, від збору документів до підключення до мережі. Що стосується підрядників, рекомендую звернутися до компанії Generacia Energy, яка пропонує послуги "під ключ" – від проектування до повного підключення СЕС. Вони мають багатий досвід і безліч позитивних відгуків від клієнтів, які вже успішно встановили СЕС цього року. Успіхів у реалізації проєкту!
|
|
| |
Margo11 | Дата: Четвер, 05.09.2024, 00:13:54 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Привіт! Я встановлювала СЕС цього року і можу поділитися своїм досвідом. Для отримання дозволу на встановлення сонячної електростанції потрібно пройти кілька етапів: отримати технічні умови від обленерго, дозвіл на підключення до мережі, а також оформити "зелений тариф". Найкраще довірити цей процес професіоналам, які займаються всім "під ключ".
|
|
| |