Где находится частная поликлиника "Медсервис"
|
|
RioN | Дата: Понеділок, 23.12.2013, 14:47:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус:
| Здравствуйте Уважаемые жители города. Подскажите, пожалуйста, где находится ч/пол. "Медсервис" и если можно и телефон. Мне посоветовали хорошего ЛОР врача, он работает там. А телефон найти не могу. Я из другого города. Буду очень благодарен за ответ.
Повідомлення відредагував RioN - Понеділок, 23.12.2013, 14:48:04 |
|
| |
sairus454 | Дата: Понеділок, 12.11.2018, 15:28:04 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Статус:
| Норм варианты
|
|
| |
sairus454 | Дата: Понеділок, 12.11.2018, 15:30:22 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Статус:
| Норм варианты
|
|
| |
ravatta | Дата: Середа, 27.01.2021, 15:36:16 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Статус:
| У мене чоловік теж ходить в цю клініку, зараз там лікує геморой. В цілому, дуже задоволений - купив препарати від геморою https://apteka-ds.com.ua/catalog....emoroyu за призначенням лікаря, так що лікування допомагає)
|
|
| |
lovemiamiheat35 | Дата: Субота, 30.01.2021, 18:59:10 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Статус:
| удачи
|
|
| |
vladvachenko1985 | Дата: Середа, 23.06.2021, 12:12:19 | Повідомлення # 6 |
Майор
Статус:
| На другій і третій стадії захворювання ефективне лікування геморою латексними кільцями на сайті bilyak докладніше. В ужгородській приватній клініці професора Біляка успішно проводять такі складні операції. Досвідчені фахівці допомогли моєму брату, який працює далекобійником, успішно позбавитись цієї хвороби. Рекомендую.
|
|
| |
Liliyaa | Дата: Понеділок, 17.10.2022, 13:23:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
Статус:
| Актуально, почитаю вместе с вами рекомендации.
|
|
| |
fornodguest | Дата: Четвер, 28.12.2023, 16:06:58 | Повідомлення # 8 |
Подполковник
Статус:
| А що ви плануєте лікувати? Недавно консультувалася з лікарем щодо проблем мастопатії, і він порадив мені спробувати таблетки від мастопатії https://zdravica.ua/preparati-pri-mastopatiyi-ta-porushennjakh-ciklu які можна легко придбати в аптеці Здравиці онлайн. Склад засобу включає природні компоненти, які сприяють зменшенню волосяних кіст і регулюють гормональний фон. Цей препарат дійсно допомагає полегшити стан при мастопатії, і я раджу всім звернутися за порадою до лікаря та спробувати цей засіб.
|
|
| |
eligova332 | Дата: Середа, 23.10.2024, 14:05:55 | Повідомлення # 9 |
Сержант
Статус:
| Друзья, а можете ли подсказать хорошего врачА, который занимается красной волчанкой? Может быть есть у Вас опыт в этом вопросе или же кто-то из знакомых лечился от этого недуга... Пишут в интернете в целом о том, что в клинике Резонанс лечение системной красной волчанки https://rezonans.net.ua/ru/lechenie-sistemnoj-krasnoj-volchanki/ делается успешно, потому что терапия назначается исходя из биологических часов каждого человека. Как Вы думаете, на сколько такое лечение приводит к результату?
|
|
| |