[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: vankadnepr  
спортивные новости
aiaibraimovaДата: Четвер, 23.12.2021, 00:21:38 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Посоветуйте сайты для просмотра спортивных новостей?

vchornous1Дата: Четвер, 23.12.2021, 03:30:19 | Повідомлення # 2
Подполковник
По телевидению не все матчи показывают, очень сложно найти трансляцию, поэтому лучше иметь под рукой спортивные сайты, где можно смотреть трансляции онлайн. Я смотрю футбол здесь https://sport.ua/live , расписание и результаты матчей тоже.

Sergey0571Дата: Неділя, 17.03.2024, 13:27:36 | Повідомлення # 3
Полковник
Ось дуже гарний інформаційний ресурс про формула 1 новости Стаття, яку я нещодавно прочитав у новинах Формули-1, представляє новий погляд на пульс світу автоспорту. Створений із гострим оком до деталей і пристрастю до теми, він узагальнює останні розробки та ідеї у сфері високошвидкісної сфери Формули-1. Що мене найбільше вразило у цьому творі, так це його здатність перевершити типове викладення фактів і цифри. Натомість він заглиблюється, пропонуючи аналіз і контекст, які збагачують розуміння читачем спорту. Незалежно від того, чи йдеться про командні стратегії, суперництво водіїв чи технологічний прогрес, стаття витончено орієнтується у складному ландшафті Формули-1.

Margo11Дата: Неділя, 17.11.2024, 10:16:06 | Повідомлення # 4
Полковник
Привіт! Ось кілька сайтів, які я можу порадити для перегляду спортивних новин:
  • Tribuna.com — один з найкращих спортивних порталів з новинами, статтями, аналітикою, а також блогами від фанатів. Там завжди є останні новини про всі популярні види спорту.
  • UA-Футбол — спеціалізується переважно на футбольних новинах, але є й інша спортивна інформація. Дуже зручно, якщо цікавишся конкретно футболом.
  • Sport.ua — тут можна знайти не лише новини, але й аналітику, інтерв'ю та відео. Цей сайт охоплює широкий спектр спортивних подій і досить оперативно оновлюється.
  • ESPN — міжнародний сайт для тих, хто хоче бути в курсі подій світового спорту. Тут можна знайти інформацію про різні ліги, турніри та чемпіонати з усього світу.
  • Flashscore — якщо цікавишся не тільки новинами, а й результатами матчів у реальному часі, то цей сайт чудово підійде. Вони також дають короткі огляди подій та статистику.
  • Sports.ru — популярний ресурс, де можна знайти не тільки новини, а й різні думки, аналітику та навіть блоги. Там зібрані як локальні, так і світові новини з багатьох видів спорту.
    Кожен з цих сайтів має свої особливості, тому рекомендую спробувати кілька з них і вибрати той, що вам найбільше підходить! Сподіваюся, що ці поради допоможуть знайти все, що потрібно для стеження за спортивними подіями.

4o with canvas
  •  
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: