Поділіться безкоштовними марафонами, тренуваннями, будь ласк
|
|
Margo11 | Дата: Четвер, 05.09.2024, 10:11:00 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Проверенные
Статус:
| На тлі стресу я почала дуже сильно набирати вагу. Після проходження всіх необхідних аналізів і перевірки гормонів я вирішив зайнятися спортом. Однак протягом 3 місяців я не бачив результатів(((( Поділіться безкоштовними марафонами, тренуваннями, будь ласка. Дякую!
|
|
| |
Tonya | Дата: Вівторок, 10.09.2024, 21:22:04 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Статус:
| Привіт! Дуже тебе розумію, це справді складно, коли не бачиш результатів після стількох зусиль. Головне — не здаватися, адже результати можуть з’явитися не одразу, але регулярні тренування точно принесуть свої плоди. Знайшла для тебе корисну статтю про те, скільки разів на тиждень потрібно займатися спортом, щоб побачити результат: https://megazakaz.com/ua....ezultat Можливо, вона допоможе тобі скорегувати свій підхід. Також можеш пошукати безкоштовні марафони та тренування на YouTube або в соцмережах. Багато тренерів пропонують класні програми, які можуть стати чудовим стартом. Тримайся! В тебе все вийде, головне — не зупинятися.
|
|
| |
Irena | Дата: Четвер, 03.10.2024, 15:31:44 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Статус:
| Я тебе чудово розумію, набір ваги на тлі стресу — це дуже поширене явище. Важливо, що ти вже перевірив гормони і вирішив зайнятися спортом — це великий крок уперед! Можу порекомендувати кілька безкоштовних ресурсів, які мені допомогли. На YouTube є чудові тренування від Popsugar Fitness і Blogilates — це безкоштовні та ефективні відео для тренувань вдома. Також рекомендую звернути увагу на безкоштовні марафони в Instagram. Багато фітнес-блогерів проводять такі марафони, де можна отримати корисні рекомендації та підтримку. Є ще додаток Nike Training Club — у ньому є безкоштовні програми для тренувань на різні рівні підготовки. Головне — не здаватися. Іноді результати можуть прийти не так швидко, як хотілося б, але стабільність і наполегливість завжди дають плоди. Ти молодець, що працюєш над собою, успіхів тобі!
|
|
| |