[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Arsenal22  
Хочу спортивну машину
milanafastodfДата: Четвер, 10.10.2024, 17:41:15 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт усім! Давайте обговоримо все, що пов’язано зі спортивними автомобілями. Які моделі вам подобаються найбільше? Який у вас досвід володіння або водіння спортивних машин? Які рекомендації ви можете дати новачкам, які планують придбати свій перший спортивний автомобіль? Діліться фотографіями, порадами та історіями!

alanasoboleva086Дата: Четвер, 10.10.2024, 20:27:05 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Давайте поговоримо про спортивні автомобілі! Які моделі вас вражають найбільше? Чи є у вас досвід володіння або водіння таких машин?
Думаю, що ця тема буде для багатьох цікава!

Повідомлення відредагував alanasoboleva086 - Четвер, 10.10.2024, 20:27:49

grukoedovДата: П'ятниця, 11.10.2024, 18:28:35 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я взагалі в захваті від автомобілів Porsche. Якщо буду мати можливість, то обов'язково придбаю Cayenne https://dealer.porsche.com/ua....Cayenne . Цей автомобіль мене захопив з першого погляду. Оснащений всіма необхідними технологіями для комфортного водіння: від адаптивного круїз-контролю до розширених систем безпеки. Інтер’єр – це окрема розмова: високоякісні матеріали, продумане планування і зручні сидіння створюють атмосферу розкоші. Всі елементи управління знаходяться під рукою, а мультимедійна система працює бездоганно. Тестував його у друга, з того часу і сам мрію про таку машину.

tbes50203Дата: Вівторок, 15.10.2024, 13:21:13 | Повідомлення # 4
Рядовой
Корисна інфа, дякую

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: