NOTORIUS | Дата: Четвер, 14.10.2010, 16:56:30 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Проверенные
Статус:
| Пишем название песни , я постараюсь найти для Вас полный ее текст..(содействие приветствуется )
Повідомлення відредагував NOTORIUS - Четвер, 14.10.2010, 16:58:16 |
|
| |
dobrepole | Дата: Субота, 16.10.2010, 01:48:27 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Администраторы
Статус:
| Quote (NOTORIUS) я постараюсь найти для Вас полный ее текст.. Будешь смотреть караоке и вручную набирать?
Челябинские флудеры настолько суровы, что банят даже админов. Мне плохо не потому, что я вчера был пьяный, а потому что сегодня трезвый.
|
|
| |
NOTORIUS | Дата: Субота, 16.10.2010, 08:54:25 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
Статус:
| Quote (dobrepole) Будешь смотреть караоке и вручную набирать? Нет , просто я знаю где взять... а может и с караоке....) ничего себе, все людям..)
Повідомлення відредагував NOTORIUS - Понеділок, 18.10.2010, 02:09:40 |
|
| |
katerina33333 | Дата: Субота, 16.10.2010, 18:31:00 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Статус:
| Хатю Ленинград - выборы и Макаревич - снежинка Вчера фильм с этими песенками смотрела, интересно в тексте разобраться)))
Повідомлення відредагував katerina33333 - Субота, 16.10.2010, 18:33:13 |
|
| |
NOTORIUS | Дата: Неділя, 17.10.2010, 10:12:52 | Повідомлення # 5 |
Подполковник
Статус:
| Quote (katerina33333) Хатю Ленинград - выборы и Макаревич - снежинка Ленинград-Выборы Макаревич-Снежинка
|
|
| |
katerina33333 | Дата: Неділя, 17.10.2010, 15:48:37 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Статус:
| спасибо
|
|
| |
NOTORIUS | Дата: Понеділок, 18.10.2010, 02:13:39 | Повідомлення # 7 |
Подполковник
Статус:
| Quote (katerina33333) спасибо Пожалуйста..)
|
|
| |
Merelin | Дата: Вівторок, 12.07.2011, 14:57:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
Статус:
| Тартак та Діана Попова
Кволий промінь сонця пробився крізь хмари – Одразу люди одягли окуляри. І це сонце не сліпить, просто кожен хоче Заховати душу, заховати очі. Відгородитись високим парканом – Його не перескочиш, не проб’єш тараном. Кожен має проблеми, кожен має турботи, Між людьми загорожі з колючого дроту. Незнайомець не скаже доброго слова, Знайомий зустріне – порожня розмова. Посміхнутися важко, співчуття неможливе… Ось людина нещасна, де ж людина щаслива? В небі раптом яскраво заграє веселка! Вхопи краплю щастя – сховай у пуделко. Не давай цьому щастю на місці сидіти – Відпускай на волю, хай гуляє по світу!
Коли часом здається, що ти зайва людина І що власне життя для життя не причина, Коли думаєш знову, що існуєш даремно, Ти подумай про тих, кому завжди темно! Можеш чути радість пташиного співу, Перекати грому, шелестіння зливи! Твоя біда – не біда, твоє лихо – не лихо, Ти подумай про тих, кому завжди тихо!
Ми живемо у колі вузьких інтересів – Побутових умов, механічних процесів. Сонце марно дарує нам позитивні фотони – В нас крутіші мобільні, в нас модніші рінґтони! Застрибнути на пік матеріального статку, Від проблем заховатись, наче равлик у хатку. Не почув, не побачив і сказати не може, Це для нього чуже, а це на нього не схоже. Телевізор, диван, пиво, футбол… Тупий серіал, примітивний прикол… Книга – просто додаток до шкільної програми, А все, що потрібно, нам розкаже реклама! Та кожен, хто вірить, почувається в силі Так змітити життя, щоб радіти щохвилі! Щоб ця радість росла в геометричній прогресії, Щоб звільнити цей світ від журби та депресій!
Коли часом здається, що ти зайва людина І що власне життя для життя не причина, Коли думаєш знову, що існуєш даремно, Ти подумай про тих, кому завжди темно! Можеш чути радість пташиного співу, Перекати грому, шелестіння зливи! Твоя біда – не біда, твоє лихо – не лихо, Ти подумай про тих, кому завжди тихо! .Добавлено (12.07.2011, 14:57:32) --------------------------------------------- Тартак - В Моєму Світі
Це не сон, це не яв, Це те, чого ніхто не знав. Це те, на що ніхто не має жодних прав. А ти сюди заходь без стуку, Підійди, дай руку!
Приспів: В моєму світі Немає мертвих квітів – Волошки в житі Цвітуть, росою вмиті. В моєму світі Не живуть серця розбиті, Підступні сіті Відсутні в моєму світі.
Темнота... Пустота... Блищить яскрава марнота, І ніби в золоті, та, все одно, якась не та! Потік думок і брак ідей, І самота серед людей... Замовкни, ша! Послухай, як бринить душа!
Приспів
Дитячих мрій забутий смак – Ти усміхнись! І все не те, і все не так, Як було колись Змінились ми, змінився час, Та є свій світлий світ в мені, в тобі – у кожному із нас...
Приспів .
Изменяла...Изменяю...И буду Изменять...Свою Жизнь В Лучшую Сторону!!!
|
|
| |