[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: katerina33333  
Я б хотів замовити собі сет суші на винос у Києві
aiaibraimovaДата: Середа, 13.12.2023, 00:56:30 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Привіт усім! Я б хотів замовити собі сет суші на винос у Києві. Може хтось підкаже хороший ресторан або сайт, де можна замовити якісні суші?

vchornous1Дата: П'ятниця, 15.12.2023, 00:25:56 | Повідомлення # 2
Подполковник
Я замовляв у них кілька разів на сайті https://salmonbox.com.ua/menu/maxi-mix-box#post-catalog-products ! Maxi Mix Box просто приголомшливий вибір, особливо якщо ти любиш різноманітність суші. Вони завжди свіжі, доставка швидка. У цьому наборі зазвичай є салати, роли, суші та сашимі різних видів. Дуже різноманітний і смачний вибір, особливо якщо ти не можеш визначитися, що саме хочеться. Ціна адекватна, враховуючи кількість і різноманітність. Що стосується якості, у мене жодного разу не було нарікань на свіжість продуктів або смак.

beequeensamanthaДата: Четвер, 29.08.2024, 17:21:48 | Повідомлення # 3
Рядовой
Доставка неймовірно смачних суші в Києві від https://bagatolososia.kiev.ua/ - це буквально найкраще, що я можу вам порекомендувати!

ia9726311Дата: П'ятниця, Вчера, 21:35:23 | Повідомлення # 4
Сержант
Small businesses can make a big impact with Custom packaging boxes for small businesses. These tailored packaging solutions help differentiate your products, adding a professional touch to every item you sell. From local handmade goods to unique retail products, customized boxes enhance brand recognition and customer satisfaction. Using custom packaging boxes for small businesses is an affordable and effective way to build loyalty while showcasing the care and creativity behind your offerings. Stand out in your community with packaging that tells your story.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: